18-11-2021

Akkerbouwers in de hoofdrol

Sensoren die de kans op bladschimmels meten, een vogelakker die nestgelegenheid biedt en de opslag van zonne-energie: het zijn enkele vernieuwingen in de akkerbouw. Ondernemers Hilde Coolman, Harry Schreuder en Jan Reinier de Jong met dochter Sterre laten deze zien. De komende tijd deelt BO Akkerbouw op Twitter en LinkedIn vier filmpjes waarin deze akkerbouwers de hoofdrol spelen.

Harry Schreuder2

De filmpjes horen bij Ruimte voor de Nieuwe Akker. Met deze campagne brengt BO Akkerbouw de waarde en innovatiekracht van de akkerbouw in beeld. De akkerbouwers filmden zelf de vernieuwingen op hun bedrijf. Door de filmpjes actief te delen op social media laat BO Akkerbouw zien wat de akkerbouw Nederland te bieden heeft.

Bekijk de video van Hilde, Harry, Jan Reinier en Sterre