28-03-2022

Gezocht: bestuurssecretaris

BO Akkerbouw zoekt een nieuwe bestuurssecretaris. Ben jij graag de spil van een organisatie in het hart van de agrarische sector? Zorg jij intern dat de processen op orde zijn, maar vind je het ook interessant om externe processen te faciliteren? Heb je een verbindende persoonlijkheid?

Secretarius zoekt voor BO Akkerbouw kandidaten voor deze functie. Als bestuurssecretaris ben je verantwoordelijk voor het borgen van de besluitvorming in onze vereniging. Daarbij ondersteun je de voortgang van bestuurlijke processen en de adequate samenwerking van het bestuur en de werkorganisatie. Ook ben je onder meer secretaris van het certificeringsoverleg waarin akkerbouwers en verwerkers van akkerbouwproducten de certificering voor de akkerbouw coördineren. Je bereidt daarnaast inhoudelijke adviezen voor het bestuur voor en je bent sparringpartner voor de directeur.

Interesse in deze functie?

Lees meer en solliciteer direct