24-05-2022

Gezocht: social-mediatalent

Bij BO Akkerbouw zijn we op zoek naar een enthousiasteling die helpt onze social-mediakanalen te beheren. Ben jij een student, zzp’er of heb je een paar uur over naast je huidige baan? Heb je feeling met de akkerbouwsector en ben jij thuis in de wereld van social media? Dan zoeken we jou!

BO Social media talent gezocht 2

BO Akkerbouw is momenteel actief op Twitter en LinkedIn. Deze en andere kanalen willen we actiever gaan inzetten om akkerbouwers te bereiken. Daar kunnen we jouw talent goed bij gebruiken. Het gaat om een aan aantal uur per week (in overleg) waarin jij de contentflow op onze kanalen beheert.

Een opleiding op het gebied van social media en roots in de akkerbouw zijn geen vereisten. Wel vinden we het belangrijk dat jij de akkerbouwwereld begrijpt en dat social media je veel energie geeft. Heb jij interesse? Stuur dan een persoonlijk bericht via onze social media. Een mailtje sturen mag ook. Dat kan naar Jeannet Pennings.