23-09-2022

Gezocht: Coördinator Communicatie

Ben jij een ster in het goed overbrengen van de juiste boodschap, krijg jij energie van het organiseren van de communicatie én heb jij hart voor de agrarische sector? Dan ben jij het missende puzzelstukje in onze organisatie.

Collegagezocht2

Uitdagende functie

Als Coördinator Communicatie (32-40 uur per week) ben jij verantwoordelijk voor alle communicatie-uitingen. Van BO Akkerbouw zelf, maar ook rondom de campagnes die we voeren en vanuit de belangrijkste onderzoeksprojecten die we financieren. Het organiseren van events, het slim inzetten van social media, het ontwikkelen van nieuwe communicatiemiddelen, het versturen van de nieuwsbrief, het onderhouden van de website, het samenwerken met mediapartners… De afwisseling binnen deze functie is groot. Je werkt hierbij samen met andere communicatiespecialisten, vormgevers en tekstschrijvers. Binnen dit team is er veel ruimte voor jouw kwaliteiten en creativiteit.

Dit breng je mee

  • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau
  • Een relevant diploma
  • Kennis van, feeling met en/of interesse in de akkerbouwsector
  • Plannen en organiseren zit in je bloed
  • Je bent communicatief, creatief en stressbestendig
  • Samenwerken vind je vanzelfsprekend en leuk
  • De Nederlandse taal beheers je goed
  • Je bent ondernemend en resultaatgericht
  • Relevante werkervaring is een pré

Klein en dynamisch

Als Coördinator Communicatie ben je onderdeel van ons kleine en dynamische team. Je krijgt er acht leuke collega’s bij, die houden van aanpakken én gezelligheid. We zien elkaar graag op kantoor in Zoetermeer, maar werken ook vanuit huis. Voor deze functie streven we naar een vast dienstverband, maar een eventuele zzp-constructie is ook bespreekbaar, evenals het aantal uren voor de uitvoering van deze functie.

Over BO Akkerbouw

Krachten bundelen en zaken oppakken die verder reiken dan het individuele bedrijf. Dat is wat BO Akkerbouw doet. Daarmee ondersteunt de brancheorganisatie circa 20.000 bedrijven die actief zijn in de veredeling, teelt, handel en verwerking van akkerbouwgewassen. Onderzoek, innovatie en kennisverspreiding zijn de belangrijkste thema’s. De organisatie zorgt voor één krachtig geluid van de Nederlandse akkerbouw, draagt de ambities van de sector uit en komt met oplossingen voor collectieve vraagstukken. De leden van BO Akkerbouw zijn Agrifirm, Avebe, Cosun, CZAV, Het Comité van Graanhandelaren, LTO Nederland, NAJK, NAO, NAV, Plantum, Van Iperen en VAVI.

Interesse of vragen?

Als jij interesse hebt in deze functie, dan vertellen we je er graag meer over. Dus heb je vragen, stel ze gerust! Je kunt hiervoor contact opnemen met Karin van Hoogstraten (vanhoogstraten@bo-akkerbouw.nl / tel. 06 - 15 09 06 44). Jouw cv en motivatie kun je bij Karin aanleveren voor 10 oktober. Daarna nemen wij contact met je op.