09-05-2023

22 juni: open middag Zoetwaterboeren, meld je nu aan!

Tijdens een afwisselend programma van lezingen, workshops en een veldexcursie deelt het projectteam van Zoetwaterboeren graag de eerste resultaten en toont zij toepassingen op het gebied van duurzaam waterbeheer in de praktijk. Ben jij als agrarisch ondernemer, erfbetreder of op een andere manier betrokken bij watermanagement en zoetwaterbeheer binnen een agrarisch bedrijf? Meld je dan snel aan!

-> Ga direct naar het aanmeldformulier

De PPS Zoetwaterboeren zet in op het ontwikkelen, onderzoeken en demonstreren van een duurzaam watersysteem in de dagelijkse praktijk van een werkend akkerbouwbedrijf. Dit met het doel om agrariërs oplossingen en handvatten te bieden om als watermanager flexibel in te spelen op veranderende omstandigheden zoals extremen in weertypes.

Locatie, programma en aanmelden

Op donderdag 22 juni delen inspirerende sprekers en workshopleiders hun visie op duurzaam waterbeheer binnen een agrarisch bedrijf. Wat weten we al en wat kun je nu doen?

Tijdens een veldexcursie staan we stil bij zoetwaterbeschikbaarheid, watermanagement en agronomie. Bekijk het volledige programma.

De open middag vindt plaats op het akkerbouwbedrijf van Klaas Schenk, Hoeve Lotmeer aan de Lotweg 26 in Anna Paulowna. Dit bedrijf is voor een deel ingericht als onderzoeks- en expertisecentrum voor agrarisch waterbeheer.

Zien we jou op donderdagmiddag 22 juni? Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier.